O nama

Kompanija Gamma Hemtech doo (GHT doo) radi na više pozicija:

  Zastupništva stranih brendova       

  Proizvodnja proizvoda od plastike pod našim brendom - GHT Plast     

  Business konsalting 

GHT doo je generalni zastupnik i distributer vodećih kompanija poznate u celom Svetu za područje Srbije


Wieberr – turski brend koji se bavi proizvodnjom sredstava za:
 

  •  negu automobila
  •  čišćenje
  •  pranje tepiha
  •  zaštitnih boja i lakova
  •  dezinfekcionih sredstava 

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, širokim, istraživačkim i razvojnim mogućnostima Wieberr pruža usluge prema zahtevima na tržištu. Kompanija Wiebber je u samom početku imala cilj da bude vodeća kompanija na tržištu Turske, međutim pored toga veoma uspešno deluje na tržištima Belgije, Holandije, Francuske i Nemačke, a od kraja 2016. godine svoje proizvode izvozi u 23 države širom sveta. Wieberr poseduje sve potrebne certifikate kao što su ISO 9001 i ISO 14001. https://wieberr.com.tr/

 

Safran - turski brend koji ima preko trideset godina iskustva u sektoru proizvodnje mašina za čišćenje. Danas u svojoj ponudi ima skoro stotinu proizvoda visokog kvaliteta i standarda, ekološki prihvatljivih i sa niskom potrošnjom električne energije. To su proizvodi iz kategorija mašina namenjenih za:

 industrijsko čišćenje

 dubinsko pranje nameštaja I automobila

 čišćenje svih vrsta tepiha

 specijalni proizvodi

 mašine za profesionalno pranje I sušenje veša

 rezervni delovi

 mašine za pranje pod pritiskom

 mašine za samoposluživanje


Ono što firmu Safran čini specifičnom jeste usluga koju pruža nakon prodaje mašina, a to je davanje garancije, dobavljanja rezervnih delova, savetovanja itd. Safran je danas prepoznatljivo ime u svetu kada je u pitanju sektor za proizvodnju mašina za čišćenje i svoje proizvode izvozi u preko pedeset država. https://www.safranmakina.com/


GHT Plast je odeljenje koje se bavi preradom različitih vrsta plastike. Naši prepoznatljivi proizvodi su:

 PVC baštensko crevo

 PVC industrijski pod (puzzle, samosloživ)

 Različiti proizvodi od PP i PE materijala namenjeni različitim industrijama


GHT Business Consulting je odeljenje koje radi na privlačenju investicija na region Balkana. Srbija je idealna destinacija za privrednike i investitore koji traže priliku za ulazak na tržište regije EU. Kvalifikovana radna snaga, odlična lokacija, blizina evropskog tržišta, niske porezne stope i netaknuta prirodna bogastva samo su neke od prilika koje pruža naša država.

GHT tim radi na privlačenju turskih investitora u Srbiju, kao I na spajanju I pronalaženju partnera za privrednike iz Srbije. Cilj nam je da Vam pomognemo I omogućimo rast Vaše kompanije I poslovnih ideja.


Gamma Hemtech