Anafor 12/17 PRO profesionalna mašina za pranje mebla i tepiha sa grejanjem čiste vode.

Mašina za čišćenje tepiha koja će vam omogućiti pranje tepiha u područjima kao što su hoteli, dvorane, kancelarije ili prostorije sa tepisima koji ne mogu da se pomere.

ANAFOR 12/17 PRO ima rezervoar od 12L za čistu vodu, kao I rezervoar od 17 litara za prljavu vodu.

Ovaj model mašine ima dva vakuum motora sa izlazom izduvnog tipa, serijski priključak. Usisna snaga od 2400W. Ukupna težina je 25 kg I ima točkiće koji omogućavaju lakoću prenosa.

Ono što čini ovu mašinu posebnom u odnosu na konkurenciju jeste mogućnost grejanja čiste vode. Topla voda pojačava dejstvo pranja što će Vašem radu dati dodatni kvalitet.

Poseban akcenat bismo stavili na kvalitet metalne papučice.

Kada je potrebno, čisti teško dostupna područja vazduhom zahvaljujući funkciji duvanja.

Ima mogućnost da se lako kreće u uskim prostorima zahvaljujući točkovima koji mogu da se okreću za 360 stepeni.

Naše profesionalne mašine za pranje tepiha i mebla na licu mesta nude jednostavnu upotrebu. Dakle, nema potrebe za kvalifikovanim stručnjakom koji za vam može stvoriti velike troškove. Dok radite Anafor mašinom, možete posmatrati stepen čišćenja urađeno kroz prozirni stakleni poklopac rezervoara za prljavu vodu.

Mašina za pranje tepiha i nameštaja Anafor ima jednostavan sistem za odvod vode. Kada uklonite čep za odvod prljave vode na zadnjoj strani mašine i pustite crevo, voda će automatski izaći.


ANAFOR 12/17 PRO - mašina za dubinsko pranje

  • Brend: Safran Makina
  • Šifra proizvoda: MIO112
  • Dostupnost: 2-3 Days
  • 141,000.00 RSD
  • 118,000.00 RSD