Black Cleaner – univerzalni čistač

600.00 rsd11,000.00 rsd

, , , ,

BLACK CLEANER: Višenamensko sredstvo za uklanjanje fleka i čišćenje. Idealno za tepihe, dubinsko pranje, kožne površine, nebo, presvlake, sedišta i plastične unutrašnje površine vozila.

UKRATKO O PROIZVODU

BLACK CLEANER ima višenamensku upotrebu. Pre svega sredstvo je namenjeno za skidanje fleka, gde se može koristiti u industriji pranja tepiha, dubinskim pranjima, kao i u domaćinstvu. Sredstvo karakteriše činjenica da korišćenjem ovog sredstva ne dolazi do deformacije površine na koju se nanosi, niti izbleđuje površinu što omogućava korišćenje čak i nakon pranja tepiha.

BLACK CLEANER se može koristiti i za čišćenje kožnih površina, neba, presvlaka, sedišta, dubinsko pranje tkanine, kao i plastičnih površina unutar vozila.

NAČIN UPOTREBE

Prilikom čišćenja auto sedišta, untrašnjosti automobila i neba 1 litar sredstva može se razrediti sa 10 litara vode zavisno od jačine mrlje.

Može se koristiti kao sredstvo za uklanjanje mrlja tako što se koncentrisano raspršuje na mrlju tokom postupka pranja tepiha.

Koristi se kao direktno sredstvo za uklanjanje mrlja tokom finalne kontrole prilikom pranja tepiha.

Može se koristiti i za čičćenje kuće poput dubinskog pranja. 1 litar tečnosti može se pomešati sa do 20 litara vode za korišćenje u dubinskom pranju.

Nanesite sredstvo na sedište, iščetkajte mašinom za četkanje i usisajte. Tvrdokorne mrlje uklonite rasprskavanjem koncentrata po mrljama.

Testirajte pre nego što ga koristite na osetljivim tepisima.

PAKOVANJE: 0.5L, 5L, 20L

Dostupne opcije

0.5L, 5L (6kg), 20L (23kg)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Black Cleaner – univerzalni čistač“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Black-Cleaner-univerzalni-cistacBlack Cleaner – univerzalni čistač
600.00 rsd11,000.00 rsdOdaberite opcije
Scroll to Top