Industrijski usisivač – DWC321

39,990.00 rsd

Industrijski usisivač DWC 321 je izuzetno izdržljiv sa 32L kapacitetom i 1200W snage usisavanja. Ovaj svestrani usisivač može efikasno rukovati mokrim i suvim usisavanjem, idealan je za različite okoline kao što su škole, kancelarije, fabrike, radionice, servis vozila i autoperionice. Sa svojim čvrstim hromiranim kućištem i točkovima, lako se kreće po svim vrstama podova, osim praha, peska i goriv

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Kategorija: Oznaka:

Industrijski usisivač DWC 321 sa hrom kućištem i kapacitetom od 32L otporan je na udarce i zahvaljujući točkovima može se lako kretati po bilo kojoj vrsti poda (beton, tepih, granit itd. ).
Naše mašine za usisavanje tipa DWC 321 imaju 1200W snage usisavanja. Ovaj tip usisvača može da usisava i mokro i suvo. Industrijski usisivač modela DWC 321 može se koristiti u bilo kojem okruženju u kojem je električna energija dostupna jer radi sa 220 V.
Može da usisava sve tečnosti osim praha, peska, sitnih čestica i goriva poput zapaljivog, eksplozivnog rastvarača i kiseline.
Ove mašine se široko koriste u mnogim oblastima kao što su sve vrste škola, kancelarija, fabrika, radionica, servis vozila, takođe koriste i autoperionice.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Industrijski usisivač – DWC321“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
DWC321-USISIVAC.jpgIndustrijski usisivač – DWC321
39,990.00 rsd

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Scroll to Top