Star 60 CCM – mašina za dubinsko pranje (60 L)

64,800.00 rsd

Kategorija:

Upoznajte Star 60 CCM – savršen spoj kvaliteta i pouzdanosti. Sa svojom jedinstvenom efikasnošću i snažnim motorima snage 1200W, ovaj proizvod obezbeđuje vrhunske rezultate. Star 60 CCM je izgrađen sa pažnjom na detalje, nudeći vrhunsku izdržljivost i pouzdanost.  Uživajte u kombinaciji izuzetne snage i sjajnog vakuuma. Unapredite svoje dubinsko pranje sa Star 60 CCM!

Profesionalna mašina za dubinsko pranje Star 60 CCM – kvalitet i pouzdanost u jednom

Predstavljamo vam mašinu za dubinsko pranje poznatog turskog proizvođača Star – kompanije koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom profesionalnih mašina za dubinsko pranje, profesionalnih i industrijskih usisivača, mašina za pranje i čišćenje, mašina za pranje tepiha, opreme za čišćenje i neophodnih rezervnih delova. Ova izvanredna mašina predstavlja vrhunac tehnologije i efikasnosti, pružajući vam neverovatne rezultate pranja mebla, tepiha i svih vrsta tapaciranog nameštaja. Bez obzira da li se radi o foteljama, stolicama, dvosedima, trosedima, ugaonim garniturama, jastucima, dušecima ili automobilskim sedištima, Star 60 CCM je dizajnirana da zadovolji sve vaše potrebe čišćenja. Iskoristite moć vrhunske mašine za dubinsko pranje i oživite vaše meblo, tepihe i tapacirani nameštaj.

Inovativnost i kompaktnost u jednom – Star 60 CCM

Opremljena sa dva visokokvalitetna motora, snage po 1200W, mašina Star 60 CCM dominira svojom izvanrednom usisnom moći. Ovi snažni motori omogućavaju temeljno i efikasno čišćenje, bez obzira na stepen prljavštine ili vrstu materijala. Sa svojim kapacitetom od zapanjujućih 60 litara, ova mašina može da se nosi sa najizazovnijim čišćenjima, pružajući vam rezultate koji će vas ostaviti bez daha.

Multifunkcionalnost i višenamenska univerzalna upotreba – od automobila do tekstilnih površina

Star 60 CCM je idealna za širok spektar primena. Automobilska industrija će otkriti sve prednosti ovog čudesnog uređaja u auto perionicama. Efikasno i brzo čišćenje svih vrsta tekstilnih površina postaje jednostavno uz pomoć ove mašine. Bez obzira da li se radi o sedištima, tepisima ili drugim tkaninama, Star 60 CCM donosi profesionalne rezultate bez napora.

Kombinacija snage i praktičnosti – vrhunski rezultati na dohvat ruke

Star 60 CCM je stvoren da postigne performanse većeg profesionalnog uređaja, ali u kompaktnom pakovanju. Ova mašina savršeno spaja snagu i praktičnost, omogućavajući vam da obavite svoje čišćenje sa minimalnim naporom. Svestranost i mogućnost primene na mestima sa visokim zahtevima za higijenu čine je nezamenljivim alatom za profesionalce.

Laka i jednostavna za upotrebu i korišćenje

Star 60 CCM je jednostavna za rukovanje i korišćenje. Izvrsnom upravljivošću i radnom sigurnošću u svim radnim uslovima, ova mašina čini čišćenje lakšim nego ikada pre. Sjajna produktivnost i vrhunski rezultati postižu se uz minimalan napor, čime vam se štedi vreme i energija.

Kompaktan dizajn koji pruža udobnost i efikasnost

Dizajniran sa pažnjom prema detaljima, Star 60 CCM nudi inovativnost i funkcionalnost u jednom uređaju. Ergonomski dizajn garantuje pravu ergonomiju i udobnost tokom upotrebe, omogućavajući vam da bez napora obavite čišćenje. Ovaj kompaktni model postiže maksimalne rezultate uz minimalno održavanje, čime vam se pruža dugotrajnost, efikasnost i jednostavno servisiranje.

Revolucionarno dubinsko pranje koje ostavlja bez daha

Star 60 CCM koristi hemijska sredstva koja, pod pritiskom, prodru u materijal i efikasno uklanjaju masnoću, prljavštinu, mrlje i neprijatne mirise. Ovo revolucionarno čišćenje donosi rezultate brzinom svetlosti, vraćajući vaše površine u savršeno stanje. Nakon tretmana, površine su gotovo suve, spremne za upotrebu u najkraćem mogućem roku.

Kompaktna, robustna i izdržljiva mašina za dubinsko pranje

Star 60 CCM je opremljena sa točkovima koji omogućavaju lako kretanje bez oštećenja radne površine ili ostavljanja tragova korišćenja. Svojim strujnim napajanjem, mašina pruža neograničenu autonomiju rada, što je velika prednost u odnosu na modele sa baterijama koji imaju ograničenu autonomiju. Ova mobilna mašina vam omogućava da brzo i efikasno očistite svako teško dostupno mesto, pružajući vam potpunu slobodu kretanja.

Iskusite neverovatno iskustvo sa Star 60 CCM

Star 60 CCM je vaš ključ za besprekorno čiste površine. Uz njenu moć, vaše meblo, tepisi i tapacirani nameštaj će blistati kao novo. Iskoristite snagu ove profesionalne mašine da obnovite izgled vaših površina i uživate u svežini i čistoti. Ne dozvolite da prljavština i mrlje kvare vaše okruženje – sa Star 60 CCM, svaki prostor će zablistati u punom sjaju.

Napajanje: 220 V
Snaga motora: 2 x 1200 W
Broj motora: 2
Kapacitet rezervoara: 60 l
Vakum: 300 mbar
Pritisak pumpe: 9 bar
Protok vazduha: 120 l / s
Kabl: 3 x 1,5 mm² / 7,5 m
Nivo buke: 65 dB
Usisno crevo: 38 mm , 240 cm
Težina (neto-bruto): 30 – 38 kg
Dimenzije: 620 x 540 x 980 mm
Korpa
Star 60 CCM – mašina za dubinsko pranje (60 L)
64,800.00 rsd
Scroll to Top