STAR MINIPRO 60 Electric ( mašina za pranje stepeništa i zidova)

63,940.00 rsd

Kategorija:
STAR MINIPRO 60 Electric  je ergonomična, laka i mobilna mašina za ručno pranje podova, stepeništa i zidova.

Svojim kompaktnim dizajnom i optimalnom težinom, omogućava lak rad i transport bez napora. Zahvaljujući visokokvalitetnoj četki perfektno otklanja prljavštinu, mrlje i nečistoću sa podova i stepeništa. Umesto četke je moguće koristiti beli filc uz pomoć kojeg ćete dobiti vrhunske rezultate poliranja. Takođe, moguće je koristiti crni ili crveni filc, sa kojim ćete dobiti najbolje rezultate pranja. Multifunkcionalna mašina kompaktnog dizajna poseduje na bočnoj strani ON/OFF dugme kojim se reguliše rad mašine, kao i potenciometar za podešavanje broja obrataja četke, odnosno filca.

Zašto je STAR MINIPRO 600 dobar izbor za Vas?

STAR MINIPRO 600 je profesionalna mašina za ručno pranje stepeništa i zidova, najkvalitetnijeg turskog proizvođača Star – kompanijom koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom i prodajom najkvalitetnijih mašina za pranje i čišćenje podova, zidova i stepeništa, profesionalnih i industrijskih usisivača, uličnih čistilica, mašina i usisivača za dubinsko pranje, mašina za pranje tepiha, opreme za čišćenje i pranje i rezervnih delova za mašine i usisivače.
Mašina je napravljena od otpornog, izdržljivog i pouzdanog materijala. Poseduje jedinstven, univerzalan i kompaktan dizajn. Jedna je od najkvalitetnijih mašina u oblasti pranja zidova i stepeništa.  Zbog svoje praktičnosti i veličine, koristi se za detaljno čišćenje zgrada. Karakteriše je ergonomičnost koja se ogleda u jednostavnom i lakom rukovanju mašine. Na bočnoj strani poseduje ON/OFF dugme koje reguliše rad mašine i potenciometar za podešavanje broja obrtaja četke ili filca, u zavisnosti šta koristite.

Najbitnije tehničke karakteristike

Kod mašine STAR MINIPRO 600, rotaciona četka sa dodacima i njena perfektna rotaciona moć otklanjaju skoro sve vrste prljavštine, prašine, mrlja i nečistoće sa podova, zidova i stepeništa. Napajanje je 220 V, što znači da je u pitanju strujna varijanta mašine.
Radni zahvat je 220 mm. Broj obrtaja četke je 1154 – 308 rpm. Frekvencija je 50/60 Hz. Mašina je dimenzija: 17 x 39,8 x 30 mm. Nije velike težine (5,2 kg) i lako i bez napora se može transportovati sa jednog mesta na drugo. Pritisak četke na podlogu je sjajan i omogućava trajno otklanjanje i skidanje mrlja sa površine, po ćoškovma, udaljenim i nezgodnim delovima i sl.

Mogućnost korišćenja filca

Mašina poseduje visokokvalitetnu četku koja izvanredno otklanja prljavštinu, nečistoće i mrlje sa podova, stepeništa i zidova.
Umesto četke je moguće koristiti beli filc uz pomoć kojeg ćete dobiti vrhunske rezultate poliranja. Takođe, moguće je koristiti crni ili crveni filc, sa kojim ćete dobiti najbolje rezultate pranja. Još jedna od činjenica koja potvrđuje multifunkcionalnost mašine.

 

Radni zahvat: 220 mm / 8.6 inc
Broj obrtaja četke: 1154 – 308 rpm
Napajanje: 220 V
Frekvencija: 50/60 Hz
Težina mašine: 5.2 kg
Dimenzije: 17 x 39.8 x 30 cm
Korpa
STAR MINIPRO 60 Electric ( mašina za pranje stepeništa i zidova)
63,940.00 rsd
Scroll to Top