Star SC 20 New Battery Version (750-1500m2/h)

263,760.00 rsd

Kategorija:
Kompaktna baterijska mašina za pranje podova Star SC 20 New Battery Version – koja će vaše podove učiniti blistavim. Bez obzira na prepreke ili nameštaj, SC 2 New Battery Version nudi efikasno čišćenje i okretnost. Ergonomski dizajn pruža udobnost tokom rada, a bežično napajanje omogućava neograničeno kretanje. Sa SC 20 New Battery Version, održavanje čistih podova nikada nije bilo jednostavnije. Istražite više i osigurajte vrhunsku čistoću za svoj prostor danas!

Bez napora održavajte Vaše podove sjajnim i čistim

Dobrodošli u svet vrhunskih mašina za pranje podova! Predstavljamo vam Star SC 20 New Battery Version – baterijsku mašinu koja će vam olakšati održavanje podova na manjim i srednjim površinama. Sa svojim kompaktnim dizajnom i impresivnom efikasnošću, SC 20 New Battery Version je idealan izbor za sve koji žele besprekorno čiste podove, čak i u prostorijama sa obiljem nameštaja i prepreka.

Ergonomski dizajn za neograničenu udobnost

Nema više umornih ruku i napornog saginjanja! SC 20 New Battery Version je opremljen ergonomski oblikovanom ručicom koja se prilagođava korisniku, omogućavajući vam da radite bez ikakve nelagodnosti. Zahvaljujući ovom dizajnu, možete pružiti svojim podovima detaljno čišćenje bez žrtvovanja udobnosti. Ne morate brinuti o umoru i bolu prilikom čišćenja, jer je SC 20 New Battery Version osmišljen da vam pruži najbolje iskustvo korisnika.

Efikasnost u natrpanim prostorima – Bez prepreka

Da li ste umorni od toga da vaša mašina za pranje podova ne može da dosegne teško pristupačna mesta? SC 20 New Battery Version rešava ovaj problem! Sa svojom izuzetnom okretnošću, ova mašina bez napora manevriše između nameštaja i prepreka, čineći svaki kutak vašeg prostora dostupnim za temeljno čišćenje. Više nema razloga za preskakanje delova poda – SC 20 New Battery Version obezbeđuje dosledno čiste rezultate, čak i u najzahtevnijim situacijama.

Kompaktan dizajn, velike mogućnosti

SC 20 New Battery Version je jedinstvena kombinacija kompaktnog dizajna i izuzetnih performansi. Ova mašina se lako manevriše u uskim prostorima, zahvaljujući svojim optimalnim dimenzijama. Bilo da je reč o maloj kancelariji, prodavnici ili restoranu, SC 20 New Battery Version će se bez problema uklopiti i pružiti vam izuzetne rezultate. Ne dozvolite da vam ograničen prostor spreči da postignete vrhunski čiste podove – SC 20 New Battery Version je tu da vam pomogne.

Bežična sloboda bez kabla

Konačno, sloboda kretanja! Zaboravite na dosadno obaziranje na kablove i prekidanje rada zbog njihovog ograničenog dosega. Zahvaljujući baterijskom napajanju, SC 20 New Battery Version omogućava neprekidno kretanje i bezbrižno čišćenje. Više nema ometanja i zamora zbog kabla koji se zapetljava ili ograničava vaše pokrete. Osetite potpunu slobodu i maksimalnu produktivnost sa SC 20 New Battery Version.

Zaključak:

Star SC 20 New Battery Version je nezamenljiv partner za održavanje čistih podova na manjim i srednjim površinama. Sa svojim ergonomskim dizajnom, impresivnom efikasnošću, okretnošću i kompaktnim dimenzijama, ova mašina će vam pružiti vrhunske rezultate bez ikakvih prepreka. Zaboravite na zamorne radne sate i upotrebite SC 20 New Battery Versionb kako biste postigli podove koji će oduševiti svakog posetioca. Iskusite bežičnu slobodu i postignite vrhunsku čistoću – nabavite svoju Star SC 20 New Battery Version danas!

 

Radni zahvat: 380 mm
 Kapacitet pranja: 1500 m² / h
 Autonomija rada: 2 h
 Rezervoar čiste vode: 14 l
 Rezervoar prljave vode: 18 l
 Brzina: 0-4 km/h
 Maksimalni uspon: 3 %
 Pritisak četke/diska na podlogu: 20 kg
 Prečnik četke/diska: 380 mm
 Snaga motora usisivača: 500 W 24V
 Snaga motora četke: 600 W 24V
 Napajanje: 24 V
 Baterije: 2 x 12V 50Ah
 Prostor za baterije: 245 x 320 x 220 mm
 Dimenzije: 570 x 1130 x 1000 mm
 Dužina usisne grane: 550 mm
 Težina mašine: 48 kg
 Težina baterije: 2 x 15 kg
Korpa
Star SC 20 New Battery Version (750-1500m2/h)
263,760.00 rsd
Scroll to Top