Star – SC 20 New Electric Version (750-1500m2/h)

191,880.00 rsd

Kategorija:
Mašina za pranje podova Star – SC 20 New Electric Version je inovativna kombinovana mašina koja kombinuje efikasnost i mobilnost u jednom kompaktnom dizajnu. Sa svojim podesivim vratom, lako se može transportovati čak i u gepeku manjeg automobila. Neograničena autonomija rada omogućava Vam da radite bez ikakvih prekida, pružajući briljantne rezultate čišćenja. Udobna ergonomska ručica i jednostavnost prenosa čine SC20 New Electric Version idealnom mašinom za svaku situaciju. Uz SC20 New Electric Version, vaši podovi će zasijati, a Vi ćete uživati u bezbrižnom čišćenju.

 

Star SC20 New Electric Version je inovativna mašina za pranje podova koja pruža vrhunsku efikasnost i neuporedivu mobilnost. Sa svojim kompaktnim dizajnom i izuzetno praktičnim karakteristikama, ova mašina postavlja nove standarde u svetu čišćenja. Njene dimenzije su savršeno optimizovane kako bi omogućile lak transport i okretnost tokom rada, čak i u prostorima sa ograničenim prostorom poput kancelarijskih objekata.

Efikasno čišćenje gde god da se nalazite

Jedna od najznačajnijih karakteristika SC20 New Electric Version je njen podesivi vrat koji omogućava smeštanje mašine u gepek manjeg automobila bez ikakvih problema. To znači da možete lako preneti ovu mašinu između različitih lokacija i pružiti izuzetno efikasno čišćenje u svim uslovima. Takođe, zahvaljujući optimalnoj težini, možete je lako prenositi stepeništem čak i u objektima koji nemaju lift.

Praktičnost na prvom mestu – optimalne dimenzije i transportna fleksibilnost

Ova mašina se napaja putem električnog kabla, što Vam omogućava da radite neograničeno dugo, prilagođavajući se Vašim potrebama. Nećete se više brinuti o trajanju baterija ili njihovom punjenju. Sa SC20 New Electric Version možete slobodno pristupiti čišćenju, bez vremenskih ograničenja.

SC20 New Electric VersionE dolazi sa ergonomskom ručicom koja se lako prilagođava korisniku, pružajući optimalnu udobnost tokom rada. Moćna četka garantuje visoki pritisak na podlogu, uklanjajući sve nečistoće i mrlje sa površine. Kompaktan dizajn i optimalne dimenzije čine ovu mašinu izuzetno jednostavnom za transport i skladištenje, štedeći Vam dragoceni prostor.

Neograničeno napajanje za bezbrižno čišćenje

Sa Star SC20 New Electric Version imate slobodu da obavljate čišćenje bez ikakvih ograničenja. Uživajte u neograničenoj autonomiji rada i vrhunskom performansu čišćenja koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe. Kada je u pitanju efikasnost, mobilnost i praktičnost, SC20 New Electric Version je neprikosnovena mašina za pranje podova.

 

 Radni zahvat: 380 mm
 Kapacitet pranja: 1500 m² / h
 Rezervoar čiste vode: 14 l
 Rezervoar prljave vode: 18 l
 Brzina: 0-4 km/h
 Maksimalni uspon: 3 %
 Pritisak četke/diska na podlogu: 20 kg
 Prečnik četke/diska: 380 mm
 Snaga motora usisivača: 700 W
 Snaga motora četke: 600 W
 Napajanje: 220 V
 Dimenzije: 570 x 930 x 1080 mm
 Dužina usisne grane: 550 mm
 Težina mašine: 48 kg
Korpa
Star – SC 20 New Electric Version (750-1500m2/h)
191,880.00 rsd
Scroll to Top