STAR ST140

129,480.00 rsd

Kategorija:
STAR ST140 je perač pod pritiskom.
  • Filter pumpe štiti motor pumpe i druge unutrašnje komponente od oštećenja izazvanih prljavštinom, peskom ili drugim česticama. Ovo pomaže pumpi da traje duže i smanjuje verovatnoću kvarova.
  • Olakšavanje jednostavnog sastavljanja poboljšava korisničko iskustvo, osiguravajući siguran i efikasan prenos vode pod visokim pritiskom.
  • Manuelni i automatski prekidač omogućavaju jednostavnu upotrebu.
  • Pištolj za penu koji se lako pričvršćuje na okidač omogućava korisnicima da koriste proizvode za čišćenje u skladu sa svojim potrebama, pružajući prednost prilagođavanja čišćenja različitih površina i vrsta prljavštine.
  • Crevo je dugo 10 metara i izdržljivo je.

STAR ST140 je visokokvalitetna perač pumpa pod pritiskom koja pruža izuzetnu snagu čišćenja uz niz praktičnih funkcija. Opremljena filter pumpom, ova perač pumpa štiti motor i druge unutrašnje komponente od oštećenja prouzrokovanih prljavštinom, peskom ili drugim česticama. Ova inovacija ne samo da produžava vek trajanja pumpe, već i značajno smanjuje rizik od kvarova.

Jednostavno sastavljanje STAR ST140 olakšava korisničko iskustvo, osiguravajući siguran i efikasan prenos vode pod visokim pritiskom. Manuelni i automatski prekidači omogućavaju laku upotrebu, pružajući korisnicima potpunu kontrolu tokom čišćenja.

Dodatna prednost je pištolj za prskanje pene koji se lako pričvršćuje na okidač. Ova funkcija omogućava korisnicima prilagođavanje čišćenja različitim površinama i vrstama prljavštine, pružajući fleksibilnost u upotrebi proizvoda za čišćenje prema individualnim potrebama.

Sa crevom dužine 10 metara koje je istovremeno izdržljivo, STAR ST140 obezbeđuje slobodu kretanja i dovoljan doseg za efikasno čišćenje različitih prostora. Bez obzira da li je reč o prljavštini na vozilima, fasadama ili dvorištima, ova perač pumpa pruža pouzdanu performansu i jednostavnost upotrebe.

Protok vode: 12 L/min – 720 L/h
Maksimalni pritisak: 140 BAR/2030 PSI
Model pumpe: R1215
Materijal kućišta pumpe: Mesing
Regulator: Da
Automatski prekidač: Da
Snaga motora: 3.4 KW 220 V/50 HZ
Brzina motora: 1450 RPM
Dužina creva: 20 m
Filter: Da
Pištolj za penu: Da
Cev/šipka: Puška s okidačem i šipkom od 85 cm
Mlaznice: 0.30
Neto težina: 65 kg
Dimenzije: 700 x 450 x 960 mm
Dimenzija kutije: 805 x 480 x 705 mm
Korpa
STAR ST140
129,480.00 rsd
Scroll to Top