STAR – WDM 60-2 (2400W, 60L)

43,560.00 rsd

,

Star WDM 60-2 je kompaktan, kvalitetan i multifunkcionalan usisivač koji pruža izvanredne rezultate. Izvanrednom snagom i kapacitetom rezervoara od 60 litara, ovaj usisivač se lako nosi sa finom i grubom prašinom, tečnostima, piljevinom i lišćem. Dvostruki motori i dvostruki ventilator obezbeđuju impresivan vakuum za temeljno usisavanje. Uz svoju praktičnost, dugotrajnost i efikasnost, usisivač Star WDM 60-2 je idealan izbor za industrijske, komercijalne prostore, radionice i sve one koji zahtevaju vrhunsko održavanje. Osvojite savršeno čisto okruženje uz usisivač Star WDM 60-2!

Zašto je WDM 60-2 odličan izbor za vas?

Za efikasno i profesionalno čišćenje fine i grube prašine, tečnosti, piljevine i lišća, ne tražite dalje od usisivača Star WDM 60-2. Ovaj vrhunski usisivač je kompaktnog dizajna, ali bez ikakvih kompromisa po pitanju kvaliteta i performansi. Svojim izvanrednim karakteristikama, ovaj usisivač je nezamenjiv za industrijske i komercijalne prostore, radionice i mnoge druge okruženja.

Profesionalne performanse i univerzalna primena

Kombinujući kompaktnost i vrhunski kvalitet, usisivač Star WDM 60-2 je dizajniran sa fokusom na profesionalne performanse. Njegova svestranost omogućava efikasno čišćenje prostora sa visokim zahtevima za higijenu. Bez obzira da li se suočavate sa finom prašinom, tečnostima, piljevinom ili lišćem, ovaj usisivač je spreman da se uhvati u koštac sa svim izazovima.

Pouzdanost i praktičnost za neograničeno usisavanje

Usisivač Star WDM 60-2 donosi ne samo vrhunske performanse, već i praktičnost koja olakšava proces čišćenja. Kapacitetom rezervoara od 60 litara, ovaj usisivač vam omogućava da duže vreme čistite bez potrebe za pražnjenjem rezervoara. To znači da možete zaboraviti na prekide tokom čišćenja i završiti posao brže i efikasnije.

Snaga motora koja obezbeđuje zapanjujuće rezultate

Usisivač Star WDM 60-2 se ističe impresivnim vakuumom zahvaljujući dva motora sa dvostrukim ventilatorom snage 1200W. Ova moćna kombinacija obezbeđuje snažno usisavanje, omogućavajući vam da efikasno uklonite prašinu, tečnosti i ostale nečistoće. Bez obzira na zahtevne zadatke održavanja higijene, ovaj usisivač će se suočiti sa njima bez problema.

Mobilan, okretan i kompaktan usisivač za mokro i suvo usisavanje

Kada je u pitanju praktičnost, usisivač Star WDM 60-2 se ističe svojom mobilnošću i okretnošću. Bez obzira na prisustvo prepreka u prostoriji, ovaj usisivač će se lako kretati i čistiti sve površine. Svojom agilnošću, on olakšava čišćenje čak i na mestima gde su prisutne prepreke.

Izdržljivost i jednostavnost održavanja

Usisivač Star WDM 60-2 je dizajniran sa izdržljivošću na umu. Njegovo kućište od metala garantuje dugotrajnost i otpornost na habanje tokom intenzivne upotrebe. Osim toga, ovaj usisivač je jednostavan za održavanje i servisiranje, obezbeđujući da vaše vreme bude iskorišćeno na najbolji mogući način.

Praktičnost i pouzdanost u jednom

Prilikom čišćenja, udobnost je od velike važnosti. Usisivač Star WDM 60-2 je pažljivo dizajniran da pruži pravu ergonomiju i udobnost tokom upotrebe. Svojim ekstra izolacionim sistemom filtera, ovaj usisivač funkcioniše na optimalnom nivou buke, čime se smanjuje nivo neprijatnosti tokom čišćenja.

Jednostavnost upotrebe i korišćenja

Kada je u pitanju usisivanje, želite da proces bude što jednostavniji i efikasniji. Usisivač Star WDM 60-2 vam to omogućava. Svojim intuitivnim dizajnom i jednostavnim upravljanjem, ovaj usisivač je lak za upotrebu čak i za početnike. Pruža vam sve potrebne alate i dodatke kako biste efikasno usisali prašinu i nečistoće.

Kvalitetno, precizno i temeljno usisavanje

Usisivač Star WDM 60-2 je dizajniran da pruži detaljno, precizno i temeljno čišćenje. Može lako prići ivicama zidova i nameštaja, uklanjajući svaku mrvicu prašine i nečistoću. Svojim snažnim usisavanjem, neće biti ni najmanje nečistoće koja će mu promaći.

Izvanredni rezultati usisavanja

Kada koristite usisivač Star WDM 60-2, ne morate brinuti o oštećenju radne površine. Njegovi točkovi su dizajnirani da ne ostavljaju tragove korišćenja i neće oštetiti podove. Možete se slobodno kretati i usisavati bez ikakvih briga.

Standardna oprema

Kada kupite usisivač Star WDM 60-2, dobijate standardnu opremu koja je sve što vam je potrebno za efikasno čišćenje. Ova oprema uključuje papuču za mokro usisavanje, kesu, vakuum crevo, metalne šipke i usko grlo. Sve ove komponente su pažljivo odabrane kako bi se obezbedila maksimalna efikasnost i praktičnost tokom čišćenja.

Najbolji izbor za mokro i suvo usisavanje

Usisivač Star WDM 60-2 predstavlja vrhunski izbor za sve one koji traže kvalitetan, praktičan i pouzdan usisivač. Sa svojim profesionalnim performansama, mobilnošću i izdržljivošću, ovaj usisivač će vas oduševiti svojim rezultatima. Bez obzira na vrstu nečistoće koju treba da uklonite, Star WDM 60-2 će se pobrinuti za temeljno i efikasno čišćenje. Ne gubite vreme i energiju sa slabim usisivačima, već se odlučite za vrhunski model koji donosi maksimalnu produktivnost i vrhunske rezultate.

Korpa
STAR – WDM 60-2 (2400W, 60L)
43,560.00 rsd
Scroll to Top