Sale!

ANAFOR 12/17 PRO – mašina za dubinsko pranje

118,000.00 rsd

Upoznajte ANAFOR 12/17 PRO – profesionalnu mašinu za pranje tepiha i nameštaja sa grejanjem čiste vode. Sa rezervoarima za vodu od 12L i 17L, dva moćna vakuum motora, snagom od 2400W i mogućnošću grejanja čiste vode, ova mašina pruža temeljno čišćenje bez napora. Lako se manevriše u uskim prostorima, nudi funkciju duvanja za teško dostupna mesta i omogućava praćenje napretka kroz prozirni poklopac rezervoara. ANAFOR 12/17 PRO – Vaš partner za besprekorno čiste tepihe i nameštaj

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Kategorija: Oznaka:

Anafor 12/17 PRO profesionalna mašina za pranje mebla i tepiha sa grejanjem čiste vode.

Mašina za čišćenje tepiha koja će vam omogućiti pranje tepiha u područjima kao što su hoteli, dvorane, kancelarije ili prostorije sa tepisima koji ne mogu da se pomere.

ANAFOR 12/17 PRO ima rezervoar od 12L za čistu vodu, kao I rezervoar od 17 litara za prljavu vodu.

Ovaj model mašine ima dva vakuum motora sa izlazom izduvnog tipa, serijski priključak. Usisna snaga od 2400W. Ukupna težina je 25 kg I ima točkiće koji omogućavaju lakoću prenosa.

Ono što čini ovu mašinu posebnom u odnosu na konkurenciju jeste mogućnost grejanja čiste vode. Topla voda pojačava dejstvo pranja što će Vašem radu dati dodatni kvalitet.

Poseban akcenat bismo stavili na kvalitet metalne papučice.

Kada je potrebno, čisti teško dostupna područja vazduhom zahvaljujući funkciji duvanja.

Ima mogućnost da se lako kreće u uskim prostorima zahvaljujući točkovima koji mogu da se okreću za 360 stepeni.

Naše profesionalne mašine za pranje tepiha i mebla na licu mesta nude jednostavnu upotrebu. Dakle, nema potrebe za kvalifikovanim stručnjakom koji za vam može stvoriti velike troškove. Dok radite Anafor mašinom, možete posmatrati stepen čišćenja urađeno kroz prozirni stakleni poklopac rezervoara za prljavu vodu.

Mašina za pranje tepiha i nameštaja Anafor ima jednostavan sistem za odvod vode. Kada uklonite čep za odvod prljave vode na zadnjoj strani mašine i pustite crevo, voda će automatski izaći.

Korpa
ANAFOR-12-17-PRO-MAŠINA-ZA-DUBINSKO-PRANJEANAFOR 12/17 PRO – mašina za dubinsko pranje
118,000.00 rsd

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Scroll to Top