STAR – WDM 60-3 (3600W, 60L)

50,640.00 rsd

Kategorija:

Otkrijte moć profesionalnog usisavanja uz usisivač Star WDM 60-3. Svojom snažnom usisnom snagom, kompaktnim dizajnom i jednostavnim upravljanjem, ovaj usisivač je idealan za industrijske i komercijalne prostore. Bez obzira na vrstu prljavštine, Star WDM 60-3 se suočava sa svim izazovima – finom i grubom prašinom, tečnostima, piljevinom, sitnim otpadom i lišćem. Udobnošću, trajnošću i jednostavnim održavanjem, Star WDM 60-3 je pouzdan partner za postizanje izvanrednih rezultata.

Iskusite sasvim novu dimenziju usisavanja koju zaslužujete – odaberite Star WDM 60-3.

Kvalitetno i efikasno usisavanje – Star WDM 60-3

Za efikasno i profesionalno čišćenje fine i grube prašine, tečnosti, piljevine i lišća, ne tražite dalje od usisivača Star WDM 60-3. Ovaj vrhunski usisivač je kompaktnog dizajna, ali bez ikakvih kompromisa po pitanju kvaliteta i performansi. Svojim izvanrednim karakteristikama, ovaj usisivač je nezamenjiv za industrijske i komercijalne prostore, radionice i mnoge druge okruženja. U nastavku ćete se upoznati sa performansama i karakteristikama usisivača.

Profesionalne performanse i kompaktna konstrukcija

Usisivač pruža vrhunske performanse usisavanja, a istovremeno zadržava svoju kompaktnu veličinu. Ovaj usisivač je opremljen sa TRI motora izvanredne snage koji obezbeđuju snažno usisavanje svih vrsta prljavštine. Bez obzira da li se radi o finoj prašini, gruboj prašini, tečnostima ili piljevini, usisivač se efikasno nosi sa svakim zadatkom održavanja higijene.

Praktičnost i mobilnost za efikasan rad

Jedna od glavnih prednosti usisivača je njegova praktičnost. Ovaj usisivač dolazi sa kolima za nošenje opreme za čišćenje, što omogućava jednostavno premeštanje i lako rukovanje. Bez obzira na to da li se koristi u velikim prostorima ili prostorijama sa preprekama, usisivač je mobilan, okretan i agilan, pružajući izvanredne rezultate čišćenja.

Neograničena autonomija rada

Usisivač koristi strujno napajanje, što omogućava neprekidnu autonomiju rada. Za razliku od baterijskih modela koji imaju limitiranu autonomiju, ovaj usisivač neće vas ograničavati u obavljanju posla. Možete se fokusirati na čišćenje bez brige o tome da li će baterija trajati dovoljno dugo. Znajte da imate slobodu da radite onoliko dugo koliko je potrebno.

Izuzetna udobnost i dugotrajnost

Usisivač je dizajniran sa vašom udobnošću u vidu. Svojim kućištem od metala, ovaj usisivač pruža izdržljivost i dugotrajnost. Bez obzira na intenzitet upotrebe, Star WDM 60-3 će vam pružiti pouzdanost i performanse iz dana u dan. Ergonomski dizajn omogućava lako rukovanje, dok veliki rezervoar kapaciteta 60 litara omogućava duže vreme rada bez potrebe za pražnjenjem.

Efikasnost koja ostavlja bez daha

Usisivač oduševljava svojom efikasnošću. Sa svojim inovativnim i funkcionalnim dizajnom, ovaj usisivač pruža pravu ergonomiju i udobnost tokom usisavanja. Zahvaljujući kombinaciji snage i kompaktnosti, usisivač postiže vrhunske rezultate sa minimalnim naporom. Ovim usisivačem, čišćenje postaje brzo i efikasno.

Jednostavnost korišćenja i održavanja

Star WDM 60-3 je jednostavan za upotrebu i korišćenje. Ovaj usisivač pruža korisniku lak i efikasan rad, bez potrebe za komplikovanim postupcima. Može lako prići ivicama zidova i nameštaja, detaljno, precizno i temeljno usisavajući prašinu i sitan otpad. Takođe, njegovi točkovi su dizajnirani da ne oštećuju radnu površinu i ne ostavljaju tragove korišćenja.

Sveobuhvatna oprema za efikasno čišćenje

Star WDM 60-3 dolazi sa sveobuhvatnom standardnom opremom koja će vam omogućiti da obavite sve zadatke čišćenja. Papuča za mokro usisavanje je idealna za čišćenje tečnosti, dok vakuum crevo omogućava dospevanje u svaki kutak i pukotinu. Metalne šipke i usko grlo vam omogućavaju da pristupite i usisate teže dostupna mesta. Kesa za prašinu olakšava odlaganje usisane prljavštine.

Uz Star WDM 60-3, dobićete vrhunski usisivač koji kombinuje kvalitet, praktičnost i pouzdanost. Svojim profesionalnim performansama, kompaktnim dizajnom i impresivnim funkcionalnostima, ovaj usisivač će biti vaš pouzdan partner u održavanju higijene u industrijskim i komercijalnim prostorima. Ne gubite vreme i energiju sa manje efikasnim usisivačima – odaberite Star WDM 60-3 i iskusite vrhunsku produktivno

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STAR – WDM 60-3 (3600W, 60L)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
STAR – WDM 60-3 (3600W, 60L)
50,640.00 rsd
Scroll to Top