Industrijski usisivač – DWC723

69,990.00 rsd

Safran DWC 723 industrijski usisivač: Snaga 3600W, mokro/suvo usisavanje, kapacitet 72L, idealan za škole, kancelarije, fabrike, servise vozila i druge sektore, sa pojedinačnim dugmadima za tri vakuum motora

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Industrijski usisivači Safran DWC 723 imaju 3 vakuum motora ukupne usisne snage 3600 W.
Ovaj tip usisvača može da usisava i mokro i suvo. Industrijske usisivače modela DWC 723 mogu se koristiti u bilo kojem okruženju u kojem je električna energija dostupna jer radi na 220V električne energije.
Može da usisava sve tečnosti osim praha, peska, sitnih čestica i goriva poput zapaljivog, eksplozivnog rastvarača i kiseline. Ove mašine se koriste u mnogim oblastima kao što su škole, kancelarije, fabrike, radionica, servis vozila, takođe koriste i autoperionice.
Ovaj model ima hromirano kućište kapaciteta 72L. Za svaki motor postoji zasebno dugme za pokretanje, a po želji mogu se istovremeno pokretati i dvostruki vakuum motori.
Područja upotrebe: kompanije za čišćenje, tržni centri, škole, bolnice, radionice i fabrike, uredi, hoteli, saloni, autopraonice, auto servisi, sala za sastanke, čišćenje unutrašnjosti električnih ploča, čišćenje tekstilnih o

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Industrijski usisivač – DWC723“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Idustrijski-usisivac-dwc723.jpgIndustrijski usisivač – DWC723
69,990.00 rsd

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Scroll to Top