STAR – WDM 20 (1200W, 20L)

22,200.00 rsd

Kategorija:

Usisivač STAR WDM 20 je jako izdržljiv i jedan je od najpraktičnijih među usisivačima za mokro i suvo usisavanje. Zahvaljujući praktičnom kućištu od nerđajućeg čelika i dimenzijama, WDM 20 je idealan za one koji žele jednostavnu upotrebu, visoke performanse i jedinstven kvalitet. WDM 20 je mašina za čišćenje koja ima nizak nivo buke sa dodatnim izolacionim sistemom gumenih točkova koji ne ostavljaju tragove.

Zašto je STAR WDM 20 idealan izbor za Vas?

STAR WDM 20 je strogo specifičan za mokro i suvo usisavanje. WDM 20 je model je praktičan sa svojim kolicima za nošenje koja mogu da nose alate za različite vrste čišćenja. Pruža veliku udobnost u čišćenju sa svojim kućištem od plastike. Motor od 1200W i kapacitet rezervoara od 20 litara doprinosi perfektnoj uštedi Vašeg vremena. Poseduje perfektnu specifikaciju i performanse. Pomoću njih se omogućava nizak nivo buke, funkcionisanje bez dugog ceđenja i niz prednosti koje poseduje usisivač. Zahvaljujući svom ekstra izolacionom sistemu filtera, čisti sve vrste metala, piljevine, kamenja, peska, lišća, prašine i otpadnih voda.

Poznati su i kao najkvalitetniji industrijski usisivači koji lako usisavaju vodu, finu i grubu prašinu na podovima od mermera, betona, tepiha i linoleum sa svojim velikim kapacitet rezervoara i moćnim motorom. Bitna prednost jeste rezervoar koji je napravljen od metala i prilagodljiv je vodi. Dimenzija je 420 x 420x 630 mm ne zauzima puno prostora i jako je praktičan. Protok vazduha 61 l/s i zapremina posude od 20 litara omogućava sjajnu usisnu moć. Shodno tome, prašina i prljavština se otklanjaju u najkraćem vremenskom periodu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STAR – WDM 20 (1200W, 20L)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
STAR – WDM 20 (1200W, 20L)
22,200.00 rsd
Scroll to Top