STAR 410 B – mašina za pranje podova (440mm, 25L)

159,600.00 rsd

Kategorija:

Upoznajte Star 410 B – kompaktnu mašinu za pranje podova koja će vam pružiti izuzetne rezultate. Svojim ergonomičnim ručkama i baterijskim pogonom, ova mobilna mašina omogućava efikasan rad bez smetnji. Radnim učinkom od 1320 m²/h, ona se brzo i efikasno obračunava sa prljavštinom. Bez obzira da li je u pitanju magacin, (hiper)market ili sportski centar, Star 410 B je pravi izbor za sve vaše potrebe čišćenja. Jednostavnim rukovanjem i vrhunskim rezultatima pranja, ova mašina štedi vaše vreme i ostavlja sjajno čiste podove.

 

Mašina za pranje podova Star 410 B – lojalan partner za perfektno čiste podove

Predstavljamo vam mašinu za pranje podova koja kombinuje vrhunske performanse i pouzdanost. Proizvedena je od strane poznatog turskog proizvođača Star – kompanije koja dugi niz godina bavi proizvodnjom pouzdanih usisivača, mašina za pranje i čišćenje podova, uličnih čistilica, mašina za pranje tepiha, opreme za čišćenje i neophodnih rezervnih delova za mašine i usisivače.

Inovativna tehnologija za izuzetne rezultate pranje podova

Mašina za pranje podova Star 410 B predstavlja revolucionarnu mašinu za pranje podova koja kombinuje inovativnu tehnologiju sa efikasnošću i praktičnošću. Sa ciljem pružanja vrhunskih rezultata čišćenja, ova mašina postavlja nove standarde u industriji čišćenja podova. Uz Star 410 B, vaši podovi će zasijati čistotom koja će oduševiti sve prisutne.

Ergonomičan dizajn za udobnost i efikasnost

Mašina za pranje podova Star 410 B je dizajnirana sa posebnom pažnjom prema korisničkom iskustvu. Ergonomične ručice prilagođene korisniku omogućavaju udobno rukovanje tokom čitavog procesa čišćenja. Sa lakoćom ćete manevrisati mašinom i postići maksimalnu efikasnost bez umora. Bez obzira na dužinu radnog vremena, mašina za pranje podova Star 410 B će vam omogućiti da završite posao bez napora i sa osmehom na licu.

Valjak umesto četke za sjajne rezultate

Mašina za pranje podova Star 410 B se ističe svojom inovativnom upotrebom valjka umesto tradicionalne četke za pranje podova. Ovaj valjak omogućava još dublje čišćenje, istovremeno povećavajući radnu površinu i smanjujući vreme potrebno za čišćenje. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, mašina za pranje podova Star 410 B postiže izuzetne rezultate čišćenja čak i na najizazovnijim podlogama.

Više od obične mašine za pranje podova

Star 410 B nije samo mašina za pranje podova – ona je partner u održavanju higijene i čistoće u vašem radnom okruženju. Izvanrednim radnim učinkom od oko 1320 m²/h, ova mašina obezbeđuje brzo i efikasno čišćenje velikih površina. Uz Star 410 B, možete biti sigurni da će vaši podovi uvek biti besprekorno čisti, čak i u najzahtevnijim okruženjima.

Poboljšana mobilnost za lako manevrisanje

Mašina za pranje podova Star 410 B je mobilna mašina koja se lako kreće kroz prostor i okreće čak i u uskim prolazima. Njena agilnost omogućava vam da bez ikakvih poteškoća dostignete i očistite teško dostupna mesta. Bez obzira na prepreke koje se mogu pojaviti, Star 410 B će vas sigurno provesti kroz njih i ostaviti podove blistavo čistim.

Jednostavnost korišćenja

Mašina za pranje podova Star 410 B je dizajnirana sa intuitivnim korisničkim sučeljem koje omogućava jednostavno korišćenje čak i neobučenim korisnicima. Sa samo nekoliko pritisaka na dugmad, mašina će biti spremna za rad. Dodatno, komande za spuštanje usisne grane omogućavaju vam lako prilagođavanje mašine različitim vrstama podova, pružajući vam maksimalnu fleksibilnost tokom čišćenja.

Uštedite vreme i resurse uz Star 410 B

Kupovina Star 410 B predstavlja pametnu investiciju koja će vam uštedeti vreme i resurse. Zahvaljujući izuzetnoj efikasnosti ove mašine, možete završiti čišćenje podova brže nego ikad pre. Takođe, baterijsko napajanje omogućava neprekidni rad bez smetnji uz očuvanje okoline. Ne samo da ćete imati blistavo čiste podove, već ćete doprineti i održivosti vašeg poslovanja.

Star 410 B – Vaša sigurna odluka za vrhunsku čistoću

Uz Star 410 B, dobijate ne samo vrhunsku mašinu za pranje podova, već i partnera koji vam omogućava da vaši podovi uvek budu blistavo čisti. Sa svojim inovativnim karakteristikama, praktičnim dizajnom i izuzetnim performansama, Star 410 B je pravi izbor za sve koji teže vrhunskoj higijeni i efikasnosti. Iskusite revoluciju u čišćenju podova i naručite svoju Star 410 B danas!

 

Ukupna max. snaga 800W
Radni učinak: 1320 m²/h
Vakuum: 160 mbar
Rezervoar čiste vode: 18 L
Rezervoar prljave vode: 25 L
Ukupna širina: 440 mm
Širina četke: 330 mm
Pritisak četke na podlogu: 12 kg
Težina: 42 kg
Dimenzije: 970 x 480 x 990 mm
Korpa
STAR 410 B – mašina za pranje podova (440mm, 25L)
159,600.00 rsd
Scroll to Top