STAR – BABY (1200W, 7L)

20,280.00 rsd

Kategorija:

Star baby je bešuman, praktičan i pouzdan usisivač koji kombinuje karakteristike kućnog usisivača sa profesionalnim performansama, pružajući vam vrhunske rezultate. Snagom od 1200W, usisivač se lako nosi sa zahtevima hotelskog sektora, trgovine, kao i čišćenjem zgrada. Bez ograničene autonomije rada, zahvaljujući strujnom napajanju, pruža vam neograničen užitak čišćenja. Niskim nivoom buke od neverovatnih 50 dB, može se koristiti čak i noću u bolnicama i zdravstvenim ustanovama. Star Baby je jednostavan za upotrebu i održavanje, a HEPA filter garantuje visoke standarde higijene.

Oduševićete se vrhunskim performansama i udobnošću Star Baby usisivača.

Usisivač Star Baby – savršen spoj snage i praktičnosti za profesionalno usisavanje

Predstavljamo vam profesionalni usisivač poznatog turskog proizvođača Star – kompanije koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom profesionalnih i industrijskih usisivača, mašina za pranje i čišćenje, mašina za pranje tepiha, mašina za dubinsko pranje, opreme za čišćenje i neophodnih rezervnih delova.

Snažno usisavanje za vrhunske rezultate

Usisivač Star Baby pruža neverovatne performanse čišćenja. Snagom od 1200W, ovaj usisivač stvara impresivan vakuum koji će efikasno ukloniti prašinu. Bez obzira da li vam je usisivač potreban za kancelarije, maloprodajne objekte, ugostiteljske objekte ili druge prostore, Star Baby će se izboriti sa zahtevnim zadacima održavanja higijene.

Tiho usisavanje za neometan rad

Nivoom buke od samo 50 dB, usisivač je izuzetno tih. Ovo ga čini savršenim izborom čak i za noćno čišćenje u bolnicama i drugim zdravstvenim ustanovama. Profesionalni pružaoci usluga održavanja će posebno ceniti ovu karakteristiku, jer mogu raditi bez ometanja i uznemiravanja korisnika prostora.

Svestranost za različite industrije

Usisivač Star Baby je specijalno dizajniran za potrebe hotelskog i gastronomskog sektora, trgovina na malo, čišćenja zgrada i drugih poslovnim prostora. Bez obzira da li čistite hotelske sobe, restorane, prodavnice ili poslovne zgrade, Star Baby će se izboriti sa svim izazovima i zahtevima čišćenja.

Neograničena autonomija rada za neprekidno usisavanje

Jedna od prednosti ovog usisivača je njegovo strujno napajanje, što omogućava neograničenu autonomiju rada. Za razliku od baterijskih modela koji imaju limitiranu autonomiju, Star Baby će vam omogućiti neprekidno usisavanje bez potrebe za čestim punjenjem ili zamenskim baterijama. Ovo je velika prednost, posebno prilikom usisavanja većih površina ili prostora koji zahtevaju pažljivo i temeljno usisavanje.

HEPA filter za najviše standarde higijene

Star Baby je opremljen HEPA filterom velike efikasnosti koji zadržava najsitnije čestice poput aerosola, virusa i mikroba. Stepenom izdvajanja od 99,995%, ovaj filter garantuje najviše standarde bezbednosti u higijenski osetljivim područjima. Bilo da radite u bolnici, laboratoriji ili drugom prostoru gde je higijena ključna, Usisivač Star Baby će vam pružiti pouzdanost i sigurnost.

Mobilnost i okretnost za efikasno usisavanje

Usisivač Star Baby je mobilan, okretan i agilan. Bez obzira na prisustvo prepreka ili nameštaja, ovaj usisivač će se lako kretati i dostići i najskrivenije delove prostora. Smanjeni radijus kretanja omogućava vam da lako manevrišete usisivačem čak i u uskim prostorima. Oduševite se praktičnošću i efikasnošću usisivača koji će vam olakšati celokupan proces čišćenja.

Kvalitetna struktura i konstrukcija za savršenu ergonomiju

Star Baby se odlikuje elegantnim i modernim dizajnom koji će se sjajno uklopiti u bilo koji prostor. Ali iznad estetike, ovaj usisivač ima inovativan i funkcionalan dizajn koji garantuje pravu ergonomiju i udobnost tokom usisavanja. Bez obzira na dužinu čišćenja, Star Baby će vam pružiti udobnost i olakšati rad.

Jednostavan za upotrebu i održavanje

Usisivač Star Baby je jednostavan za upotrebu i održavanje. Odličnom upravljivošću i radnom sigurnošću u svim radnim uslovima, možete lako upravljati ovim usisivačem i postići izuzetne rezultate. Kompaktan model zahteva minimalno održavanje, što vam omogućava da se fokusirate na čišćenje bez gubitka vremena i napora na održavanje samog usisivača.

Naručite usisivač Star Baby i osetite razliku

Usisivač Star Baby je vrhunski izbor za sve profesionalce koji zahtevaju snažan, praktičan i pouzdan usisivač. Izuzetnom kombinacijom snage, kompaktnosti i efikasnosti, Star Baby će vas oduševiti svojim performansama. Osetite razliku koju ovaj usisivač može doneti vašem poslovanju. Naručite svoj Usisivač Star Baby danas i iskusite vrhunsko usisavanje koje će premašiti vaša očekivanja.

Težina 7.5 kg
Dimenzije 430 × 330 × 400 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „STAR – BABY (1200W, 7L)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
STAR – BABY (1200W, 7L)
20,280.00 rsd
Scroll to Top