Sale!

STAR SC 35 Battery (850-1700m2/h)

234,396.00 rsd

Kategorija:

Otkrijte Star SC 35 B – revolucionarnu i kompaktnu mašinu za pranje podova koja donosi vrhunske rezultate čišćenja. Prilagodljivim ručicama, lakoćom transporta i baterijskim napajanjem, Star SC 35 B pruža praktičnost i efikasno čišćenje. Uz snažan pritisak četke i sposobnost dosezanja ivica, postižu se izvanredni rezultati. Mobilna, pokretna i jednostavna za korišćenje, Star SC 35 B čini čišćenje efikasnim i jednostavnijim. Odaberite Star SC 35 B i osetite razliku u čistim i blistavim podovima.

Kompaktna mašina za pranje podova koja garantuje vrhunske rezultate čišćenja Star SC 35 B

Prilagodljive ručice i lak transport za maksimalnu praktičnost

Star SC 35 B je inovativna kompaktna mašina za pranje podova koja je dizajnirana tako da vam pruži vrhunske rezultate čišćenja sa minimalnim naporom i trudom. Jedinstvena osobina ovog modela su prilagodljive ručice koje se mogu podešavati shodno vašim potrebama i visini. Bez obzira na visinu korisnika, Star SC 35 B će vam pružiti udobno iskustvo čišćenja bez nepotrebnog zamaranja.

Lak transport zahvaljujući sklopivim ručicama

Star SC 35 B je idealan izbor za one koji često putuju ili se često kreću sa mašinom. Zahvaljujući sklopivim ručicama, ova kompaktna mašina se jako lako transportuje. Ručice se mogu spustiti skroz na mašinu, smanjujući njen obim i omogućavajući bezbedno pakovanje u gepek (manjeg) automobila ili da je jednostavno prenesete na drugo mesto. Bez obzira na to da li čistite podove u marketima, zdravstvenim ustanovama ili poslovnom prostoru, Star SC 35 B je idealno rešenje za brzo i efikasno čišćenje.

Poboljšano iskustvo čišćenja sa baterijskim modelom

Star SC 35 B je jedan od najinovativnijih modela na tržištu zahvaljujući svom baterijskom napajanju. Sa Star SC 35 B, zaboravite na neprijatnosti i poteškoće povezane sa kablovima koji vas ograničavaju tokom čišćenja i otežavaju fleksibilnost i slobodu kretanja. Ovaj model omogućava vam da se slobodno krećete po prostoriji bez brige o dužini kabla ili smetnjama koje on može praviti. Uz Star SC 35 B, imate potpunu slobodu kretanja i fleksibilnost da čistite podove gde god to bilo potrebno.

Prilagođena za manje i veće površine

Star SC 35 B je dizajnirana tako da zadovolji različite potrebe čišćenja i pranja. Ova mašina se može koristiti kako za manje prostorije, tako i za veće površine. Bez obzira da li je u pitanju mala kancelarija, poslovni prostor, hala, prodavnica ili veliki magacin,  Star SC 35 B je pouzdani partner za čišćenje. Zahvaljujući odličnom pritisku četke na podlogu, ova mašina pruža vrhunske rezultate čišćenja, uklanjajući čak i najtvrdokornije mrlje i prljavštinu.

Okretna i jednostavna za korišćenje

Star SC 35 B je izuzetno okretna i pokretna mašina za pranje podova. Sa samo tri on/off dugmeta za upravljanje, korišćenje ove mašine je jednostavno i intuitivno. Bez obzira na vaše iskustvo u korišćenju sličnih mašina, Star SC 35 B će vam omogućiti da brzo i lako započnete celokupni proces čišćenja. Zahvaljujući svojoj mobilnosti i pokretljivosti, možete se lako kretati oko nameštaja i prilaziti ivicama zidova bez ikakvih problema.

Baterije za dugotrajno napajanje bez održavanja

Star SC 35 B je opremljena gel baterijama koje vam omogućavaju dugotrajno napajanje bez potrebe za čestim punjenjem. Gel baterije su izuzetno pouzdane i ne zahtevaju poseban vid održavanja, što je jedna od bitnijih prednosti. Ne samo da su trajne, već su i energetski efikasne, pružajući vam produženo vreme rada između svakog punjenja. Uz Star SC 35 B, možete biti sigurni da ćete moći da završite proces čišćenja i pranja bez prekida.

Zaključak – Star SC 35 B je vaš idealni partner za čišćenje podova

Ako tražite efikasan i praktičan način da održavate vaše podove čistim i blistavim, Star SC 35 B je idealna mašina za vas. Svojim prilagodljivim ručicama, lakim transportom, baterijskim napajanjem, odličnim pritiskom četke, jednostavnošću upotrebe i gel baterijama bez održavanja, Star SC 35 B pruža vrhunske rezultate čišćenja podova. Ne samo da će vam olakšati čišćenje, već će vam uštedeti i vreme i napor. Nabavite SC 35 B danas i uživajte u čistim podovima bez napora!

Radni zahvat: 405 mm
Kapacitet pranja: 1700 m² / h
Autonomija rada: 2,5 h
Rezervoar čiste vode: 25 l
Rezervoar prljave vode: 29 l
Brzina: 0-4 km/h
Maksimalni uspon: 3 %
Pritisak četke/diska na podlogu: 20 kg
Prečnik četke/diska: 405 mm
Snaga motora usisivača: 700 W 24V
Snaga motora četke: 600 W 24V
Napajanje: 24 V
Baterije: 2 x 12V 75Ah
Prostor za baterije: 275 x 330 x 215 mm
Dimenzije: 570 x 1160 x 1060 mm
Dužina usisne grane: 550 mm
Težina mašine: 125 kg
Težina baterije: 2 x 24 kg
Korpa
STAR SC 35 Battery (850-1700m2/h)
234,396.00 rsd
Scroll to Top