Sale!

STAR SC 35 Electric (850-1700m2/h)

163,077.00 rsd

Kategorija:

Star SC 35 E je revolucionarna kompaktna mašina za pranje podova koja donosi vrhunske performanse i jednostavnost upotrebe. Sa prilagodljivim ručkama, lako se prilagođava vašim potrebama, dok njen kompaktni dizajn omogućava jednostavan transport u gepeku automobila. Ova moćna mašina pruža izvanredan pritisak četke na podlogu, čime postiže vrhunske rezultate čišćenja. Bez obzira na to da li je u pitanju manji prostor ili veća površina, SC 35 E se lako prilagođava i čisti do ivice zidova i nameštaja. Sa samo tri jednostavna dugmeta, upotreba je jednostavna i intuitivna. SC 35 E je idealan izbor za sve koji žele efikasno i profesionalno čišćenje podova.

SC 35 E: Kompaktna mašina za pranje podova – Savršen partner za efikasno čišćenje

Jednostavno, efikasno, profesionalno! Otkrijte revolucionarnu SC 35 E mašinu za pranje podova

Dobrodošli u svet SC 35 E – kompaktnog čistača podova koji će preokrenuti vašu percepciju o čišćenju. Sa svojom inovativnom tehnologijom, prilagodljivim dizajnom i izvanrednim performansama, SC 35 E je savršen partner za sve vaše potrebe čišćenja. Bilo da vodite malu firmu, upravljate prostorom za prodaju ili ste profesionalni čistač, SC 35 E će vas oduševiti svojom neuporedivom snagom i efikasnošću.

Razvijen sa fokusom na Vaše potrebe

Kada je u pitanju čišćenje podova, SC 35 E predstavlja vrhunac inovacija i funkcionalnosti. Naš tim stručnjaka posvetio je mnogo vremena i truda kako bi stvorio mašinu koja ispunjava sve potrebe korisnika. Prilagodljive ručke su dizajnirane prema korisniku, omogućavajući vam da lako podešavate visinu ručke prema svojim željama. Bez obzira na to da li ste visoki ili niski, SC 35 E će vam pružiti udobnost i jednostavnost pri radu.

Jednostavan transport i prenosivost

SC 35 E je takođe izuzetno praktičan za transport. Ručke se mogu spustiti skroz na mašinu, čime se smanjuje njen obim i olakšava prenošenje. Zahvaljujući svojoj kompaktnosti, ova mašina može lako stati u gepek automobila, što je idealno za profesionalce koji se često kreću s jednog mesta na drugo. Bez obzira na to gde se nalazite, SC 35 E će biti uvek uz vas, spremna da se uhvati u koštac s najizazovnijim čišćenjem.

Neograničena autonomija rada

Prednost strujnog modela SC 35 E mašine je njena neograničena autonomija rada. Bez potrebe za punjenjem baterija ili brige o njihovom trajanju, možete se posvetiti važnijim stvarima – temeljnom čišćenju vaših podova. SC 35 E će biti vaš pouzdan partner u svakom trenutku, pružajući vam neprekidnu snagu i efikasnost.

Izuzetna efikasnost za sve površine

Bilo da čistite velike ili male površine, SC 35 E mašina za pranje podova je savršena za sve vaše potrebe. Sa svojim visokim pritiskom četke na podlogu, ona pruža vrhunske rezultate čišćenja. Ne samo da će ukloniti svaku mrlju i prljavštinu, već će i dodatno osvežiti vaše podove, ostavljajući ih blistavim i bez traga.

Revolucionarni dizajn za savršeno čišćenje

SC 35 E je opremljen inovativnim funkcijama koje vam omogućavaju pristup ivicama zidova i nameštaja. Ova mašina je ne samo okretna i pokretna, već i izuzetno precizna u svakom pokretu. Zahvaljujući njenom intuitivnom dizajnu, možete lako manevrisati oko prepreka i pristupiti čak i najteže dostupnim mestima. SC 35 E čini čišćenje brzim, jednostavnim i efikasnim.

Jednostavno korišćenje na dohvat ruke

Uz SC 35 E, ne morate biti profesionalac da biste postigli profesionalne rezultate. Ova mašina je dizajnirana sa samo tri on/off dugmeta, što je čini izuzetno jednostavnom za korišćenje. Bez obzira na vaše iskustvo u čišćenju, SC 35 E će vam omogućiti da postignete izuzetne rezultate sa lakoćom.

Zaključak

Ukratko, SC 35 E je vaš idealni partner za efikasno čišćenje podova. Njena prilagodljiva ručka, jednostavan transport, neograničena autonomija rada i izvanredna efikasnost čine je nezamenljivom mašinom za sve vaše potrebe čišćenja. Sa SC 35 E, čišćenje više nije težak zadatak, već zadovoljstvo koje ćete rado obavljati. Ne čekajte više – otkrijte moć SC 35 E mašine za pranje podova i poboljšajte kvalitet čišćenja danas!

Radni zahvat: 405 mm
Kapacitet pranja: 1700 m² / h
Rezervoar čiste vode: 36 l
Rezervoar prljave vode: 40 l
Brzina: 0-4 km/h
Maksimalni uspon: 3 %
Pritisak četke/diska na podlogu: 20 kg
Prečnik četke/diska: 405 mm
Snaga motora usisivača: 700 W
Snaga motora četke: 600 W
Napajanje: 220 V
Dimenzije: 570 x 1160 x 1060 mm
Dužina usisne grane: 550 mm
Težina mašine: 76 kg
Korpa
STAR SC 35 Electric (850-1700m2/h)
163,077.00 rsd
Scroll to Top